Kort om stillingen

Hos oss blir du kjærkommen del av et spennende teamet vårt, som jobber og bor med ungdommer i alderen 14-20 år som er plassert etter lov om barnevernstjenester med et omfattende rusmisbruk. Sammen motiverer vi og legger tilrette for at ungdommer får de beste mulighetene til positiv forandring, slik at de kan komme på rett spor med livene sine.

Vi trenger deg som miljøterapeut / medlever i bofellesskapene Hiimsmoenkollektivet eller Gata 6. Hiimsmoenkollektivet ligger 5 km fra tettstedet Sand i Ryfylke. Der finns et stort tun med et hovedhus og flere nærliggende bygninger, blant annet Hiimsmoen skole, kontorer, verksted, festsal, treningsrom, stall og leiligheter. Plassen har store utearealer med ridebane, klatresopp, skateområde, sandvolleyball bane og store terrasser og plener. Her bor inntil 8 ungdommer. Gata 6 er adressen til huset som Stiftelsen eier på Sand. Huset er lokalisert midt i Sand sentrum, men har stor terrasse og plen utenfor. Her bor inntil 3 ungdommer.

Som miljøterapeut hos oss får du din egen hybel / leilighet og du arbeider i henhold til turnus med 3 uker arbeid etterfulgt av en uke fri (innenfor forholdstallet kan det gjøres individuelle tilpasninger).

 Hvordan er stemningen på jobben?  

«Ingen dag er den andre lik, og arbeidet føles svært givende. Man har store muligheter til å påvirke arbeidstiden sin, og hvor mye ansvar man vil ha, noe jeg setter stor pris på!»

«Vi lever sammen i et herlig fellesskap og bruker mye tid sammen, både i løpet av arbeidsdagene og på fritiden. Det kan være alt fra å trene, reise, quiz, gå på kino osv.»  

Flere ting som gjør livet ekstra hyggelig hos oss

  • Et miljø der vi med nysgjerrighet og kreativitet skaper en forandring.

  • Et bredt tilbud av turer og aktiviteter.

  • Gode lønnsforhold, forsikrings- og pensjonsordning.

  • God sabbat/permisjonsordning med blant annet mulighet for 3 måneder fri med lønn etter 3 år. 

Hvem er vår nye helt?

I tillegg til en herlig personlighet (som vi håper på), må du ha 3-årig høyskole eller universitetsutdanning som sosionom, barnevernspedagog, vernepleier eller annen relevant bachelor grad. Har du videreutdanning eller erfaring innen rus- og avhengighet og/eller psykiskhelsearbeid blir vi ekstra glad. Som person tror vi at du er kreativ og målrettet, liker turer og aktiviteter, samt trives med å samarbeide i et stort fellesskap, men også kan jobbe selvstendig.

Høres det ut som deg? Bra! Oppfyller du også følgende punkter må vi virkelig ta en kaffe.

 

·          Kan utrykke seg godt både skriftlig og muntlig.

·          Har førerkort klasse B

 

Søknad kan sendes på epost: post@hiimsmoen.no

Spørsmål om stillingen

 

Send epost: post@hiimsmoen.no

Kontaktperson: Hanne L-Johansen

Stillingstittel: Adm.personal

Mobil: 958 41 567

 

Kontaktperson: Laila Gjellestad

Stillingstittel: Daglig leder

Mobil: 992 65 527